fbpx

Verzekeringsadvies

Als u onverhoopt aanloopt tegen ongemak, dan wilt u dat uw verzekering voorziet in compensatie. Pro Finance stelt voor u een verzekeringspakket samen met goede voorwaarden, geen overlappingen en een gunstige premie.

De kleine lettertjes

Niemand vindt het leuk om in de kleine lettertjes van verzekeringsvoorwaarden te duiken. Maar dat mag natuurlijk niet betekenen dat u terechtkomt in een situatie waarin u niet goed bent verzekerd. Laat u daarom bijstaan door de adviseurs van Pro Finance. Dan weet u dat het goed zit.

Helder speelveld

Uiteraard bepaalt u zelf waarvoor u zich wilt verzekeren – en waarvoor niet. Pro Finance schetst voor u een helder speelveld, u maakt de keuzes die bij u passen.

Pro Finance Polis

Iedere verzekeraar heeft zijn goede en slechte eigenschappen. Ruime dekking, maar hoge premie. Mindere dekking, lage premie. Door een uniek selectieproces, selecteren wij voor u die verzekeraar met de ruimste dekking en de laagste premie. Per verzekering bieden wij de beste verzekeraar. En; alle verzekeringen in een pakket op één polis. Overzichtelijk en met pakketkorting. Wel zo vertrouwd.

Mijn schade snel en goed afgehandeld. En met een persoonlijke noot. De adviseur belde toch even hoe het met ons ging na de inbraak. - Saskia