fbpx

 

Op zoek naar een pensioen hypotheek of hypotheek op latere leeftijd in Amsterdam e.o?

Met de Senior Hypotheek behoort een hypotheek na uw pensioen tot de mogelijkheden. Ook vanaf 60 jaar kunt u de overwaarde op uw woning opnemen, zonder uw huis te hoeven verkopen. Dat is wel zo prettig, want een eigen huis is het middelpunt van ieders leven.

Als u een senior bent en u hebt vele jaren in uw huis gewoond, krijgt dit middelpunt steeds meer betekenis. De kinderen zijn daar opgevoed, betekenisvolle verjaardagen gevierd en ontelbare herinneringen opgeslagen. Door de jaren heen hebt u tijd, moeite en geld geïnvesteerd in de vorm van aflossing, onderhoud, reparaties en renovaties.

Met een pensioen hypotheek hoeft uw huis geen blok aan het been te zijn

Maar juist datgene dat zoveel dierbare herinneringen huisvest, kan ook een blok aan het been zijn. Voor sommigen is hun huis onpraktisch geworden als het meer ruimte biedt dan nodig. Voor anderen stapelt achterstallig onderhoud zich op en wordt het onderhouden van de tuin een opgave.

Uw vermogen niet meer vast in de stenen

En financieel? Financieel zit uw vermogen in de stenen, waardoor u moet leven van AOW en Pensioen. Vanaf nu kan het anders….

Senioren kunnen voortaan hun overwaarde opnemen met een pensioen hypotheek

Met de Senior Hypotheek kunt u vanaf 60 jaar de overwaarde op uw woning opnemen, zonder uw huis te hoeven verkopen. Een eenmalige opname voor een vrij besteedbaar doel, zoals bijvoorbeeld voor onderhoud en verduurzaming van de woning. Of als maandelijkse aanvulling op uw pensioeninkomen. Zelfs een combinatie is mogelijk. Een hypotheek zonder maandlasten, want de rente, die tellen we gewoon op bij uw schuld. Wel zo vertrouwd!

 

 

Independer

Score Pro Finance op Independer

Meld u nu aan
voor de gratis
Senior Hypotheek Lezing
“Ons huis uit de jaren ’70 had echt een opknapbeurt nodig. Dankzij de Senior Hypotheek van Pro Finance is het weer van deze tijd en we houden iedere maand nog wat over ook. – Frans en Lenie
“Als vrouw van 81 kan ik eindelijk mijn Chanel crême weer kopen en mijn vriendinnen neem ik voortaan mee uiteten”. – Ans