fbpx

Op zoek naar een pensioen hypotheek of hypotheek op latere leeftijd in Amsterdam e.o?

Met de Senior Hypotheek behoort een hypotheek na uw pensioen tot de mogelijkheden. Ook vanaf 60 jaar kunt u de overwaarde op uw woning opnemen, zonder uw huis te hoeven verkopen. Dat is wel zo prettig, want een eigen huis is het middelpunt van ieders leven.

Senioren kunnen voortaan hun overwaarde opnemen met een pensioen hypotheek

Met de Senior Hypotheek kunt u vanaf 60 jaar financiële ruimte creëren, zonder uw huis te hoeven verkopen. Er wordt veel geschreven over de mogelijkheden van het opnemen de overwaarde van je huis. Als maandelijkse aanvulling op uw pensioen. Of een eenmalige opname voor een vrij besteedbaar doel, zoals bijvoorbeeld voor onderhoud en verduurzaming van de woning. Zelfs een combinatie is mogelijk. Een hypotheek zonder maandlasten, want de rente, die tellen we gewoon op bij uw schuld. Wel zo vertrouwd!

Oud worden in uw huis, het middelpunt van uw bestaan

Als u een senior bent en u hebt vele jaren in uw huis gewoond, krijgt uw huis steeds meer betekenis. De kinderen zijn daar opgevoed, er zijn betekenisvolle verjaardagen gevierd en ontelbare herinneringen opgeslagen. Door de jaren heen hebt u tijd, moeite en geld geïnvesteerd in de vorm van aflossing, onderhoud, reparaties en renovaties. U wilt niet meer verhuizen en op deze plek oud worden.

Met een pensioen hypotheek hoeft uw huis geen blok aan het been te zijn

Maar juist datgene dat zoveel dierbare herinneringen huisvest, kan ook een blok aan het been zijn. Voor sommigen is hun huis onpraktisch geworden als het meer ruimte biedt dan nodig. Voor anderen stapelt achterstallig onderhoud zich op en wordt het onderhouden van de tuin een opgave.

Uw vermogen niet meer vast in de stenen

Vanaf nu hoeft uw vermogen niet langer in de stenen te zitten.

Neem uw overwaarde op en geef uzelf financiële ruimte met de Senior Hypotheek!

Een aanvraag van een hypotheek op latere leeftijd binnen enkele weken geregeld.

Papierwerk is vervelend, dat snappen wij. Daarom heeft Pro Finance een overzichtelijk stappenplan uitgewerkt, waardoor u binnen enkele weken uw seniorenhypotheek geregeld heeft.

Bekijk de verschillende stappen van het aanvraagproces voor de Senior Hypotheek.

“Ons huis uit de jaren ’70 had echt een opknapbeurt nodig. Dankzij de Senior Hypotheek van Pro Finance is het weer van deze tijd en we houden iedere maand nog wat over ook. – Frans en Lenie
“Als vrouw van 81 kan ik eindelijk mijn Chanel crême weer kopen en mijn vriendinnen neem ik voortaan mee uiteten”. – Ans
“Wij vliegen tegenwoordig Business Class naar onze dochter in Suriname; ha ha wie had dat ooit verwacht?”.– Shirley

Overwaarde verzilveren: hoe doe je dat?

Let op! geld lenen kost geld