header-financieel-adviseur-amsterdam

Reviews

OH YEAH!!!!
Wat geweldig.
Super super bedankt voor je fantastische begeleiding hierin. -Hypotheekadvies- Anouk K.
Zeer deskundig advies voor ingewikkelde case. Ging op prettige manier. - Hypotheekadvies - M. Bijl

De adviseur heeft ons ontzettend goed geholpen en zijn best gedaan om het rond te krijgen bij de bank. -Hypotheekadvies - Wouter

Hypotheekadvies – Arno
5 / 5 sterren
Dit is de derde hypotheek die ik bij deze adviseur heb afgesloten en wederom naar volle tevredenheid. Juist omdat ik hem vertrouw is de afhandeling van de hypotheekaanvraag heel soepel verlopen. De adviseur heeft geadviseerd wat het beste bij mijn situatie past en ik heb de uiteindelijke keus gemaakt. Hij is vriendelijk, professioneel niet opdringerig en werkt zeer snel!!

Hypotheekadvies –  Anoniem
5 / 5 sterren
Ondanks het feit dat ik als zelfstandige werk en ik in 2014 een mager jaar had, is de adviseur er toch in geslaagd een bank te vinden die voornemens is ons een hypotheek te verschaffen.

Hypotheekadvies
5 / 5 sterren – Anoniem
De adviseur geeft op rustige en heldere wijze toelichting op ingewikkelde materie en handelt snel.

Hypotheekadvies
5 / 5 sterren – Anoniem
Uitstekend gesprek gehad over oversluiten hypotheek waarbij de juiste vragen gesteld werden. Het uiteindelijke advies was om niet over te stappen waaruit duidelijk blijkt dat de adviseur het klantbelang voorop stelt en niet het eigen belang. Pro Finance krijgt hierdoor tenslotte geen provisie/inkomsten.

Hypotheekadvies

4,7 / 5 sterren – Rutger
De adviseur staat voor je klaar, reageert snel en begeleidt het volledige proces op erg prettige wijze

Hypotheekadvies

4,7 / 4 sterren – Anoniem
Mijn partner en ik zijn zeer goed geïnformeerd, alle mogelijkheden en risico’s zijn goed doorgesproken en we hebben daardoor uiteindelijk een zeer voordelige hypotheekofferte gekregen; de contacten verliepen bijzonder prettig en vertrouwd

Hypotheekadvies

4,7 / 5 sterren – Hugo
Naast het feit dat hij goed meedacht, zijn we goed geadviseerd over wat wij met onze situatie het beste konden doen. Ik zal de adviseur zeker aanbevelen, of een volgende keer weer benaderen Dank voor de goede hulp!

Hypotheekadvies

4,7 / 4 sterren – M.
Ik had zo nog mijn twijfels over mijn hypotheekadvies en kon gelukkig heel snel terecht bij de adviseur voor een afspraak (een onafhankelijke derde die mijn advies nog eens onder de loep neemt). De adviseur heeft alles rustig met me bekeken en onduidelijkheden werden meteen aangepakt. Gesprek en advies als prettig ervaren en bij twijfels (of advies) zal ik zeker weer een beroep op hem doen. Bedankt!

Hypotheekadvies

4,7 / 5 sterren – Karin
Hij is een erg goede adviseur, die het beste met zijn clienten voor heeft. Op het laatste moment heeft hij nog een nieuwe offerte opgemaakt, omdat de rente weer lager stond. Dat scheelde mij ruim 3000 euro.

Hypotheekadvies

5 / 5 sterren – Kees
Zeer degelijk intake gesprek. Daarna het traject van informatie verzamelen werd zeer grondig gedaan, met ls resultaat dat er snel een goede offerte lag die ook nog eens zeer vlug afgehandeld kon worden. Alle lof voor de adviseur.

De adviseur gaf een duidelijke uitleg
De adviseur leefde zich in mijn persoonlijke situatie in
De adviseur kwam de afspraken die we eerder maakten na
De adviseur zorgde ervoor dat er een persoonlijke klik was
De adviseur kwam deskundig over

Hypotheekadvies

5 / 5 sterren – Bart en Kim
Arnout Punt is deskundig en heeft veel ervaring. Hij heeft met zijn doorzettingsvermogen en kennis van de markt het optimale resultaat voor ons behaald.

Hypotheekadvies

5 / 5 sterren – Anoniem
Arnout van ProFinance is kundig, zakelijk, accuraat, duidelijk, nooit wijdlopig en ook nog leuk gezelschap. In mijn geval was vooral belangrijk dat hij meedacht over mijn situatie als zzp’er met een fluctuerende inkomstensamenstelling en dat deed hij goed en met duidelijke kennis van zaken. Ik ben blij met mijn hypotheek, de voorwaarden en de manier waarop het traject is verlopen. Als ik in mijn leven nog zes volgende huizen koop, bel ik zes keer opnieuw bij hem aan.

Hypotheekadvies

5 / 5 sterren – Jan
Beschikt over uitstekend netwerk bij hypotheekverstrekkers; weet een ingewikkelde materie helder uit te leggen; up to date kennis van zaken; heeft begrip voor twijfels en neemt de tijd voor advisering.

Hypotheekadvies

5 / 5 sterren – Anoniem
De adviseur van Pro Finance geeft op een prettige en vriendelijke manier advies. De adviezen zijn zakelijk, to the point en professioneel. Op deze manier wordt het zelfs prettig om lastige financiele zaken te regelen.

Hypotheekadvies

5 / 5 sterren – Anoniem
ProFinance is kundig, zakelijk, accuraat, duidelijk, nooit wijdlopig en ook nog leuk gezelschap. In mijn geval was vooral belangrijk dat hij meedacht over mijn situatie als zzp’er met een fluctuerende inkomstensamenstelling en dat deed hij goed en met duidelijke kennis van zaken. Ik ben blij met mijn hypotheek, de voorwaarden en de manier waarop het traject is verlopen. Als ik in mijn leven nog zes volgende huizen koop, bel ik zes keer opnieuw bij hem aan.

Hypotheekadvies

5 / 5 sterren – Merel van Lierop
Gedurende een moeilijke en kwetsbare periode bood Arnout Punt bij de aankoop van mijn huis het nodige overzicht en gezochte betrouwbaarheid. Hij was volledig, helder en zorgvuldig in het schetsen van mijn mogelijkheden qua hypotheek, maar daarbij ook realistisch. Ik heb nu een lening die uitstekend bij mij past en betrek straks met een gerust hart mijn nieuwe huis!

Hypotheekadvies

5 / 5 sterren – Danny Hiemstra
Wij zijn erg fijn geholpen door Arnout Punt tijdens de koop van ons huis. Arnout gaf altijd erg duidelijk en persoonlijk advies en was altijd bereikbaar voor vragen.

Hypotheekadvies

5 / 5 sterren – Jan Thie
beschikt over uitstekend netwerk bij hypotheekverstrekkers; weet een ingewikkelde materie helder uit te leggen; up to date kennis van zaken; heeft begrip voor twijfels en neemt de tijd voor advisering.

Hypotheekadvies

5 / 5 sterren – Anoniem
Ik wist helemaal niets van hypotheken, maar voelde me perfect begeleid en voorgelicht door de adviseur.