Senior Hypotheek voor Amsterdammers e.o?

Een eigen huis is het middelpunt van ieders leven. Als u een Senior bent en u hebt vele jaren in uw huis gewoond, krijgt dit middelpunt echter een heel andere betekenis. De kinderen zijn daar opgevoed, betekenisvolle verjaardagen gevierd en ontelbare herinneringen gecreëerd. Door de jaren heen hebt u tijd, moeite en geld geïnvesteerd in de vorm van aflossing, onderhoud, reparaties en renovaties.

BLOK AAN HET BEEN

Maar juist datgene dat zoveel dierbare herinneringen huisvest, kan ook een blok aan het been zijn. Voor sommigen is hun huis onpraktisch geworden als het meer ruimte heeft dan nodig. Voor anderen stapelt achterstallig onderhoud zich op en wordt het onderhouden van de tuin een opgave. En financieel? Financieel zit uw vermogen in de stenen, waardoor u moet leven van AOW en Pensioen. Vanaf nu kan het anders….

“Ons huis uit de jaren ’70 had echt een opknapbeurt nodig. Dankzij de Overwaarde Hypotheek is het weer van deze tijd en we houden iedere maand nog wat over ook.

– Frans en Lenie

Senioren kunnen voortaan hun overwaarde opnemen

Met de Overwaarde Hypotheek kunt u vanaf AOW-leeftijd de overwaarde op uw woning opnemen, zonder uw huis te hoeven verkopen. Een eenmalige opname voor een vrij besteedbaar doel; bijvoorbeeld voor verduurzaming van de woning. Of als maandelijkse aanvulling op uw pensioeninkomen. Ook na het afsluiten van de hypotheek zijn we u van dienst met bijvoorbeeld belastingzaken.

Meer informatie? Mail hypotheekadviseur Arnout J. Punt >>

hypotheekadviseur amsterdam