Uw spaargeld slinkt.
Tijd om uw koers te verleggen.

Tot enkele jaren geleden was het een veilige keuze om uw geld op een spaarrekening te zetten als u zonder al te veel risico uw vermogen op peil wilde houden. Een acceptabele rente was gebruikelijk. Deze situatie is helaas totaal veranderd: uw spaargeld slinkt nu elk jaar door lage rente en belastingdruk. Geld waar u hard voor heeft gewerkt en gespaard. Of dat bijvoorbeeld vrij is gekomen door de verkoop of overwaarde van uw woning of bedrijf.

Maar als sparen op de bank niet meer werkt, welke koers moet u dan varen?

Senior Beleggen

Uw geld wordt op een spaarrekening minder waard en laten staan zorgt niet voor de gewenste groei (rekenvoorbeeld). U zult dus moeten kiezen voor een andere vorm van investeren; Senior Beleggen.

Hoe kan uw vermogen groeien?

Als u altijd gespaard hebt, dan is beleggen misschien best een grote stap. Wij stellen daarom speciaal voor senioren een zeer behoedzame combinatie samen – of zoals dat heet: een ultra defensieve portefeuille – van alleen obligaties van stabiele ondernemingen zoals Apple, McDonalds, Allianz Verzekeringen, Nike, Lufthansa, Achmea, et cetera. Multinationals die wij dagelijks monitoren of ze een stabiel rendement opleveren. Omdat wij, net als u, in uw portefeuille liever geen grote schommelingen zien.

Wat is het risico?

Risico en rendement gaan vaak hand in hand. De eventuele kans op hoge rendementen staat dan ook gelijk aan hoge rendementen; een bescheidener rendementsverwachting betekent minder risico. Voor Senior Beleggers kiezen wij bewust voor een beleggingsvorm met een beperkt risico. Wij stellen geen torenhoge rendementen in het vooruitzicht. Ons doel is voor u een redelijk en stabiel rendement te realiseren met minder risico.

“Vroeger gingen wij met de fiets op vakantie. Sinds we Senior Beleggen is een caravan mogelijk. En de fietsen? Die gaan gewoon mee!

– Frans en Lenie

Meer informatie? Mail Arnout Punt >>

hypotheekadviseur amsterdam

Omwille van een goede spreiding in de portefeuille adviseren wij vermogens vanaf € 100.000,-.

Let op! Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw inleg kan minder waard worden.