fbpx

Financieel advies

Heeft u voldoende inzicht in uw huidige en toekomstige financiële situatie? Met een financieel plan van Pro Finance weet u waar u aan toe bent. En haalt u het maximale uit uw mogelijkheden.

Niets is zo persoonlijk als een financieel advies. De experts van Pro Finance brengen uw wensen en mogelijkheden exact in kaart en maken uw financiële planning kristalhelder.

SpaarScan

Al uw spaargelden eens op een rij zetten en laten beoordelen, kan u veel financiële rust geven. In de SpaarScan beoordelen wij uw spaargeld, beleggingen, spaarpolissen & lijfrentes en geven u onafhankelijk advies en mogelijke alternatieven.

Uitvoerbaar advies

Ons advies resulteert in een pasklaar plan, dat u zelf kunt uitvoeren. Natuurlijk zijn wij u graag van dienst als het gaat om begeleiding.

Second opinion

U zou niet de enige zijn die met financiële vraagstukken al jaren naar dezelfde vertrouwensman stapt. Maar in hoeverre maken de adviezen die dit oplevert het verschil?

Een frisse blik

Met de Second Opinion Service van Pro Finance bent u daar snel achter. Wij zetten uw opties op een rij en schetsen een duidelijk beeld. Vraag ernaar.

Wij hebben uw advies overgenomen. De hypotheek ingelost, de levensverzekering beëindigd en onze aandelen grotendeels omgezet in een spaarrekening. Een opeet-hypotheek houden we in reserve voor als het nodig is en nuttig wordt. Hartelijk dank voor uw advies. - George en Marijke