header-hypotheekadvies-amsterdam

Hypotheekadviseur voor Amsterdam e.o?

Een hypotheek is altijd maatwerk. Uw persoonlijke situatie, uw bestedingspatroon, uw toekomstverwachtingen en uw voorkeur voor een bepaalde financieringsvorm spelen een belangrijke rol. De hypotheekadviseurs van Pro Finance uit Amsterdam helpen u de juiste keuzes te maken. Bekijk onze video hoe we dat doen!

In 3 stappen uw ideale hypotheek

Allereerst inventariseren we wat u nodig hebt. Wanneer dit duidelijk is dan gaan op zoek naar het beste advies. We vergelijken aanbieders en brengen de gekozen route volledig ten uitvoer. Ook na het afsluiten van de hypotheek zijn we u van dienst met bijvoorbeeld belastingzaken. Dus:

  • Inventariseren, adviseren en rapporteren
  • Vergelijken en organiseren
  • Nazorg

Uw hypotheekadviseur op basis van No Cure No Pay
Omdat wij vinden dat u moet weten waar u aan toe bent, werken we op No Cure No Pay-basis als u ons opdracht geeft te adviseren en te bemiddelen.

Vrijblijvend Intake hypotheekadviesgesprek
In ons intakegesprek schatten we de kans in uw financiering rond te kunnen krijgen. Mocht financiering achteraf niet mogelijk blijken, ondanks dat u ons volledig hebt geïnformeerd, nemen wij de kosten voor onze rekening. Wel zo vertrouwd.

100 % onafhankelijk hypotheekadvies
Pro Finance adviseert geheel onafhankelijk. Daarnaast zijn wij uitstekend op de hoogte van actuele marktontwikkelingen en onderhouden wij goede contacten met financiële instellingen. U bent daardoor zeker van een lage rente en de best mogelijke condities voor de financiering van uw huis, zodat u plezierig kunt wonen, nu én later.

Gratis ons netwerk gebruiken
Uiteraard mag u gebruik maken van ons professionele netwerk van notarissen, makelaars, taxateurs en bouwkundigen. Zonder dat wij extra kosten in rekening brengen.

Zoeken naar evenwicht in uw hypotheek en financiën
Wanneer u ons inschakelt voor hypotheekadvies, dan vinden wij samen met u een evenwicht tussen de volgende zes factoren;

Balans vinden

  • Fiscale planning; een eigen huis is fiscaal aantrekkelijk, maar met welke constructie profiteert u het meest.
  • Maandelijkse lasten; wij adviseren welke oplossing verstandig is voor nu en in de toekomst.
  • Toekomstverwachtingen; de ontwikkeling van uw loopbaan, kinderwensen, de geplande woonduur, stuk voor stuk factoren die uw keuzes beïnvloeden.
  • Vermogensopbouw; hoe bouwt u vermogen op en wilt u aflossen of juist niet.
  • Looptijd; wat is de ideale termijn en wat betekent dit bijvoorbeeld voor uw pensioen
  • Zekerheid; hoeveel jaar wilt u de rente vastzetten.

Prijzen hypotheekadvies
Bij ons geen onduidelijkheden. Een vast honorarium voor onze werkzaamheden, ongeacht de hoogte van de hypotheek. Download onze tarieven!
Chat with us

Meer informatie? Mail hypotheekadviseur Arnout Punt >>

hypotheekadviseur amsterdam